Chystáte se na cesty letadlem? Získejte hlídání letu zdarma a ještě si nechte od nás zaplatit…

Pro sezonu 2018 jsme pro Vás připravili unikátní službu na cesty, kde budeme na dálku hlídat Váš let a ještě Vám navrch nadělíme 100 CZK. Již nemusíte shánět informace, zda máte či nemáte nárok na finanční kompenzaci ve výši 250 – 600 EUR na osobu . Stačí jednoduše Váš let zaregistrovat do našeho formuláře a o vše se již postaráme ze Vás.

Chystáte se na cesty letadlem? Získejte hlídání letu zdarma a ještě si nechte od nás zaplatit…

Spolu s informacemi a články ohledně novinek ve světě kompenzací, které pravidelně vydáváme v naší sekci článků, se stále snažíme hledat a vymýšlet nové služby a funkcionality, které bychom mohli nabídnout našim klientům. Služby, které by pomohli cestujícím na cestách a ulehčili případné řešení nenadálých situací jako je zpoždění letu nebo zrušení letu, a to jak přímo na letišti, tak následně po návratu domů.

Jelikož velmi často narážíme u našich klientů na větu: „to kdybych věděl přímo na letišti, to bych pak řešil nastalou situaci úplně jinak…“, spustili jsme hlasového robota na telefonu v době, kdy nejsme přítomni osobně. Skrze volbu Vašeho problému, vždy dostanete informace, jak se v dané situaci zachovat, na co máte nárok a co případně zajistit. Pokud tedy budete na letišti a nebude si vědět rady, nebo nebudete mít jistotu na co máte nárok, vytočte naše číslo (00420 777 993 788) a buď se spojíte přímo s námi, nebo získáte hlavní informace skrze našeho hlasového robota.

Druhou novinkou pro sezonu 2018, je spuštění služby HLÍDÁNÍ BUDOUCÍHO LETU, kterou jsme zatím měli spuštěnou pouze u našich některých vybraných partnerů. Jako cestující již s naší službou HLÍDÁNÍ BUDOUCÍHO LETU nemusíte řešit, zda let spadá či nespadá pod regulaci EU, zda délka zpoždění je dostatečná, či důvody pro zpoždění letu nebo zrušení letu byly na základě mimořádných okolností či nikoliv. My budeme veškeré okolnosti letu hlídat za Vás a v případě možné finanční kompenzace Vám dáme automaticky vědět zda Vám vzniká potenciální nárok. Jelikož má služba velmi kladnou odezvu, rozhodli jsme se nabídnout tuto službu všem našim klientům a nově ji tak může využít kdokoliv z našich zákazníků.

Jak služba funguje
Do našeho formuláře zde, zadáte číslo a datum Vašeho budoucího letu (nezapomeňte zadat i návazný let či zpáteční let), následně vyberete službu POHLÍDAT BUDOUCÍ LET (viz obrázky) a my budeme na dálku sledovat, jak Váš let probíhá. Tato služba není zároveň nijak závazná. Tedy až po naší informaci se můžete rozhodnout, zda budete chtít využít naše služby v rámci získání finanční kompenzace za zpožděný let nebo zrušený let či nikoliv.

Jako třešničku na dortu jsme si pro Vás připravili odměnu 100 CZK vždy, kdy Vám z Vašeho zadaného budoucího letu oznámíme, že splňuje podmínky pro finanční kompenzaci. Žádná další podmínka zde není. Tedy zadáte budoucí let, necháte si jej pohlídat. Pokud proběhne vše v pořádku, dostanete informaci o tom, že nárok nevznikl. V případě, že Vám dáme informaci, že vznikl potenciální nárok na finanční kompenzaci, automaticky Vám zašleme na číslo Vašeho bankovního účtu odměnu 100 CZK.

 

Zároveň, pokud jste měli let v minulosti, který byl zpožděn nebo zrušen, a vy si nejste jisti, zda Vám vznikl potenciální nárok na kompenzaci, můžete kdykoliv svůj let zdarma a nezávazně ověřit v našem formuláři zde. Náš zkušený tým ClaimCloud Vám v tomto směru rád sdělí, zda je možné získat kompenzace za zrušený let, zpožděný let či kompenzace za ztracené zavazadlo.

4. 4. 2018 Marek Lorenc
Zpět na přehled článků