Kompenzace za zpožděné lety u společnosti Onur Air – vyplácíme desítky tisíc EUR

V současné době dochází k uzavírání a vyplácení žádostí u letecké společnosti Onur Air našim klientům v souhrnné výši přesahující částku 40 tis EUR

Kompenzace za zpožděné lety u společnosti Onur Air – vyplácíme desítky tisíc EUR

Po několika měsících jednání jsme s našim právním týmem dosáhli s tureckými partnery na kompenzace u turecké letecké společnosti Onur Air, která aktuálně postupně začíná vyplácet naše klienty v plné výši za zpožděné lety v rámci destinací Antalye či Hurghady nebo Marsa Alam, které po uzemnění letadel Boeing 737 MAX tato letecká společnost operovala.

Dané destinace jsou většinou ve vzdálenosti v rozmezí 1500 km – 3500 km. Našim klientům tak bude vyplaceno 400 EUR na osobu (více než 11 tisíc korun dle aktuálního kurzu) za jejich problémové lety v létě. Nyní se tedy postupně začínají zpracovávat a vyplácet žádosti, které se týkají této letecké společnosti.

Měli jste v minulém roce problémový let s leteckou společností Onur Air, který byl zpožděn více než tři hodiny a nezískali jste doposud kompenzaci za tento let? Neodsouhlasila Vám letecká společnost nárok na kompenzaci nebo s Vámi nekomunikuje tato letecká společnost? Nenechte své peníze propadnout, můžete získat dle vzdálenosti 250 EUR -  600 EUR na osobu za Váš problémový let. Zadejte Váš let do našeho formuláře zde a naše společnost Vám získá to, na co máte právo a nárok.

16. 3. 2020 ClaimCloud
Back to posts overview