Změny v letním letovém řádu 2020 u Smartwings z Prahy do Ruska s přehledem možných kompenzací za zpoždění letu

Společnost Smartwings pro letní letový řád navyšuje frekvence letů do Ruska. Přehled vzdáleností a možných výší kompenzací za zpoždění letu nebo zrušení letu přehledně na jednom místě níže v našem článku.

Změny v letním letovém řádu 2020 u Smartwings z Prahy do Ruska s přehledem možných kompenzací za zpoždění letu

Aktuálně byl u letecké společnosti Smartwings zahájen prodej letenek na nové lety do měst Kazaň, Rostov na Donu a Samara. Do všech tří destinací bude nová frekvence letů čtyřikrát týdně s počátkem 30.3.2020 do Kazaně, 1.4.2020 do Samara a 2.4.2020 do Rostova na Donu.

V rámci případných kompenzací za zpoždění nebo zrušení letů vzhledem k regulaci EC261 je možné nárokovat 400 EUR na osobu u letů Praha – Kazaň (2409 km), Praha – Rostov na Donu (1898 km) a Praha – Samara (2478 km). Zároveň, vzhledem k tomu, že sídlo letecké společnosti Smartwings je v České republice, nárok vzniká nejen na cestě z Prahy, ale i zpět.

Označení letů:
QS906 Praha – Kazaň / QS907 Kazaň – Praha
QS914 Praha – Rostov na Donu / QS915 Rostov na Donu – Praha
QS910 Praha – Samara / QS911 Samara – Praha

V případě, že se chystáte i Vy na cestu letadlem v roce 2020 do jedné z výše uvedených destinací, nestresujte se s případnými problémy, které Vás mohou čekat na cestě a nezapomeňte si zdarma zaregistrovat Váš let. Buďte si tak jistí, že Vám případná kompenzace za zpožděný nebo zrušený let neuteče. Doposud jsme pohlídali více než 5 tisíc letů našich klientů, a to zcela zdarma.  V případě, že máte zájem o hlídání budoucího letů včetně získání kompenzace ve výši 400 EUR na osobu  bez jakékoliv spoluúčasti, pak si nezapomeňte zakoupit naši unikátní službu SMART ASISTENT a to dle Vaší preference buď na měsíc či na celý rok. V rámci zvoleného období pak budete mít naše služby kompletně zdarma, a to na neomezený počet letů.

V případě, kdy Vás v minulosti postihlo zpoždění letu, zrušení letu nebo nestihnutí návazného letu a rádi byste, abychom Vám získali kompenzaci nebo náhradu nákladů za nekorektně proběhlý let až do výše 600 EUR na osobu, zadejte Váš problémový let do našeho formuláře zde a my se rádi Vašeho případu ujmeme.

20. 1. 2020 ClaimCloud
Back to posts overview