Austrian Airlines 21.3 - 22.3 bylo nuceno zrušit více než 150 letů. Řekněte si o kompenzaci.

Austrian Airlines bylo nuceno z důvodu interních odborových aktivit zrušit více než 40 % letů, které měly být uskutečněny 21.3.2018 a 22.3.2018. Jedná se tak o zhruba 150 letů z celkového počtu 380 letů v daný den.

Austrian Airlines 21.3 - 22.3 bylo nuceno zrušit více než 150 letů. Řekněte si o kompenzaci.

Zrušené lety tak negativně ovlivnili plány cestující na linkách například mezi městy Vídeň, Amsterdam, Basilej, Boloňa, Berlín, Brusel, Bukurešť, Káhira, Kodaň, Kolín nad Rýnem, Düsseldorf, Frankfurt, Ženeva, Graz, Hamburg, Innsbruck, Kyjev, Lipsko, , Milán, Minsk, Moskva, Mnichov, Paříž, Praha, Sofie, Stuttgart, Teherán, Tel Aviv, Varšava, Benátky, Záhřeb a Curych. Zároveň musely být rušeny i lety do Washingtonu či Toronta. Ovlivněno tak bylo více než 12 000 cestujících.

Cestující zrušených letů mají možnost žádat o kompenzaci 250EUR – 600EUR dle vzdálenosti letu na základě evropské regulace, která tyto případy upravuje.

Kompenzace za zrušení letu u společnosti Austrian Airlines nechte na nás, rádi Vám pomůžeme domoci se Vašich práv. Přidejte se k naším spokojeným klientům a nechte pracovat nás a vy si užívejte svůj volný čas. Svou žádost ohledně zrušeného letu Austrian Airlines můžete zadat do našeho formuláře.

 

Kdo je Austrian Airlines

Austrian Airlines AG je rakouská národní letecká společností. Její sídlo je ve Vídni. Kromě letiště ve Vídni jsou její další domácí letiště v Innsbrucku, Štýrském Hradci a Salzburgu. Tato společnost aktuálně operuje své trati na 85 letadlech. Austrian Airlines má vedoucí postavení na středoevropském a východoevropském trhu s více než 40 destinacemi v tomto regionu.

Zdroj portál Austrian Airlines

 

Seznam zrušených letů

28. 3. 2018 Marek Lorenc
Zpět na přehled článků