Získání kompenzace bez spoluúčasti a zároveň získání 500 CZK za zpožděný let i v případě, kdy na kompenzaci nevznikl nárok?

Nechce se Vám platit spoluúčast za získání kompenzace za zpoždění letu nebo zrušení letu či zmeškání návazného letu? Chcete mít jistotu, že i v případě, kdy na kompenzaci vzhledem k mimořádným okolnostem nebudete mít nárok, získáte alespoň částečnou finanční hotovost? Nic není snazší, stačí si pouze objednat naši asistenční službu Smart asistent.

Získání kompenzace bez spoluúčasti a zároveň získání 500 CZK za zpožděný let i v případě, kdy na kompenzaci nevznikl nárok?

V rámci nabídky služeb se stále snažíme posunovat dále a nabízet nové či upravené služby tak, aby přinášely našim klientům stále větší a větší benefity. Proto jsme v nedávné době spustili novou sekci stránek, která nabízí službu Smart asistent. Jedná se o revoluční službu, která nemá na trhu obdoby. Náš Smart asistent nabízí benefity, které není možné jinde získat. Posuďte sami, co vše Vám náš Smart asistent nabízí:

  • Asistenční služby pro neomezený počet letů za jeden poplatek, a to na měsíc či rok dle preferencí každého cestujícího
  • Získání kompenzací za veškeré problémy spadající pod legislativu EC261, a to bez jakékoliv spoluúčasti či jakéhokoliv dalšího poplatku
  • Množstevní slevu u nákupu již od dvou cestujících a dále stoupající slevu až do výše 45 % od základní ceny u měsíční varianty a dokonce 54 % u roční varianty (ceník služby zde)
  • Asistenční služby pro případy zpožděných, poškozených či ztracených zavazadel v základní ceně
  • Garanci výkupu pohledávky v hodnotě 500 CZK v případě, kdy Vám nedokážeme získat kompenzaci po přijmutí případu, a to pouze za jednorázovou cenu 49 Kč bez ohledu na počet cestujících

V době, kdy jsou stále aktuální problémy s uzemněním letadel typu Boeing MAX, v době kdy se letový provoz potýká s problémovými výkyvy počasí v podobě hurikánů či záplav nebo v době, kdy probíhají omezení z důvodu koronaviru se pořízení našeho Smart asistenta více než vyplatí. Navíc, platnost Smart asistenta je neomezený z pohledu letových destinací. Tedy bez ohledu na to, zda let spadá pod regulaci EC261 nebo nespadá, letový asistent Vám garantuje při zpoždění letu nad 3 hodiny odkup Vaší pohledávky v hodnotě 500 Kč vždy v případě, kdy Vám nezískáme kompenzaci za zpoždění letu.

Další nespornou výhodou Smart asistenta je i fakt, že se nejedná o pojištění a je tedy možné nárokovat paralelně případné pojistné plnění i z Vašeho případného cestovního pojištění. Pokud se chystáte na cestu letadlem, neváhejte a objednejte si našeho Smart asistenta, a to již například od 67 Kč u varianty pro tříčlennou rodinu na měsíc. Využívejte služeb, které vám přináší největší hodnotu na trhu. Pokud cestujete letecky často, ať již z důvodu pracovní náplně, nebo Vás to prostě jen baví, objednejte si našeho Smart asistenta na celý rok bez ohledu na počet letů, které budete absolvovat, a to již za 588 Kč u jednoho cestujícího. V případě, že nejste ještě pevně rozhodnuti, navštivte i naši stránku věnovanou budoucím letům, kde si můžete také zdarma nechat hlídat Vás budoucí let a nemusíte tak zjišťovat, zda nárok na kompenzaci vznikl či nikoliv.

Příklady výplat u zakoupeného Smart asistenta:
Zakoupený Smart asistent na měsíc pro dva cestující za 149 Kč + 49 Kč za garanci odkupu
Pár vycestoval letecky 2x a u prvního letu vznikl nárok na kompenzaci ve výše 600 EUR na osobu. U druhého letu nárok nevznikl, protože let byl mimo EU.

Dotyčnému páru byla zaslána za první let kompenzace ve výši 1200 EUR na bankovní účet. V rámci pořízeného Smart asistenta pár obdržel celých 1200 EUR bez jakéhokoliv dalšího poplatku.
Za druhý let dotyčný pár obdržel 500 Kč v rámci odkupu pohledávky, přestože reálný nárok na kompenzaci nevznikl, jelikož byl let zpožděn nad 3 hodiny, ale kompenzace nebyla získána (nárok nevznikl – let mimo EU).

Bez nákupu Smart asistenta by pár u prvního letu platil standardní spoluúčast ve výši 25 % + DPH z vykompenzované částky a za druhý let by neobdržel nic, jelikož na let se nevztahují pravidla Evropské regulace EC261. Pár tedy zaplatil na počátku 198 Kč za pořízení Smart asistenta pro dva cestující na měsíc a získal několik tisíc Kč navíc, které by bez této služby nezískal.

Službu Smart asistent si můžete objednat ihned zde.

 

3. 3. 2020 ClaimCloud
Späť na prehľad článkov